Pages

21 June 2021

Covrigul cu material, delicatesa Universitatii de Nord

 


Suntem obişnuiţi să cumpărăm de la patiserii covrigi săraţi, cornuri cu mac sau cacao, foietaje cu diferite umpluturi, dar la chioşcul Universităţii de Nord apar adevaratele delicatese – covrigii cu material.

După un semestru de stat la coadă pentru cafea, cornuri, ţigari şi tot ce ne mai poate oferi chioşcul facultăţii am avut curiosan. “Covrig cu material”.

Să nu stie producătorii cum se numesc seminţele presărate pe covrig? Oare Covrig cu susan e marcă înregistrată? “Material” e un zitatea de a citi etichetele produselor. Toate bune şi frumoase până am vazut eticheta covrigilor cu sutermen care atrage clienţii produselor de patiserie? Dileme cărora nu le caut răspuns, dar nu îmi pot stăpâni mirarea când citesc ciudata denumire.

Să ne aşteptăm şi la alte produse cu nume similare? Sunt curios ce va apărea pe piaţa. Poate clătite umplute cu pasiune, pişcoturi pline de întuneric, biscuiţi lipiţi cu calm, sticsuri învelite cu dragoste,… şi mai gândiţi-vă şi singuri că nu sunt chiar aşa de inventiv.

No comments:

Post a Comment